Commissies - Verjaardagsfonds


Het Verjaardagsfonds

Leden van De Oude Kerk krijgen als zij jarig zijn een kaart van De Oude Kerk met de felicitaties van de hele kerkgemeenschap. Bij deze kaart is een envelop gevoegd waarin de jarige op geheel vrijwillige basis een gift kan doen. Met deze giften worden bijzondere of eenmalige zaken bekostigd die de Oude Kerkgemeente in haar totaliteit ten goede komen. Een voorbeeld is het gedachtenisplateau bij de doopvont. Ook de Paaskaars wordt ieder jaar betaald uit het Verjaardagsfonds.
Deze kaart wordt bezorgd door vrijwilligers, zodat het een persoonlijke felicitatie wordt. Sommige gemeenteleden vinden het bovendien prettig als de bezorger een praatje maakt, soms is het zelfs (nog) het enige contact dat een gemeentelid heeft met de kerk.
De envelop kunt u op zondag gewoon in de collectezak doen. U kunt uw gift ook op banknummer 35.99.71.717 van het Verjaardagsfonds storten.

De lijst met personen die in aanmerking komen voor het verjaardagsfonds is helaas niet compleet. Wanneer u op uw verjaardag geen kaart krijgt aangeboden, neem dan alstublieft even contact op met Marijke Hofhuis, tel. 035-602 23 61.
U kunt zich ook bij Marijke opgeven als vrijwilliger om de felicitaties rond te brengen.

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Coördinator:
Mevr. Iemkje Doesburg
tel. 035-602 21 47
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.