Diaconie Actueel - De Oude Kerk


Algemeen

Deze pagina bevat informatie over de activiteiten van de Diaconie van Soest.

 

Kerstpakkettenactie 2017

Evenals vorige jaren organiseren samenwerkende kerken in Soest een kerstpakkettenactie voor mensen die het financieel niet zo breed hebben.
Rond Kerstmis krijgt omzien naar de ander extra aandacht. In ieders omgeving zullen er misschien mensen zijn die, om wat voor reden dan ook, tekort komen om mee te delen in het feest. Wij willen eraan bijdragen dat een aantal van deze mensen verrast wordt met een extraatje en op deze wijze laten weten dat wij aan hen denken.

De Evangeliegemeente Soest, de diaconie van de PKN-kerken, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Caritas van de Rooms-Katholieke Kerk vragen hierbij om uw medewerking. Wij verwachten dat er in 2017, helaas natuurlijk, opnieuw méér mensen in aanmerking komen voor een kerstpakket. Wij doen een beroep op alle burgers van Soest om financieel mee te helpen:
Bankrekening: NL90RABO0304725390 t.n.v college van diakenen, o.v.v ‘kerstpakkettenactie 2017.

Hoe gaan wij te werk? Wij krijgen van kerkgangers maar ook van diverse maatschappelijke organisaties adressen van mensen die voor zo’n pakket in aanmerking komen, vanzelfsprekend vertrouwelijk. Wij gaan ervoor zorgen dat op deze adressen in de dagen vóór Kerstmis een pakket bezorgd wordt met levensmiddelen en een geldbedragje. We kunnen, dankzij sponsoren, redelijk goedkoop inkopen en het inpakken gebeurt met hulp van de jongeren van de Evangeliegemeente. Tientallen mensen uit de kerken werken mee als bezorger.

Werkgroep kerstpakkettenactie

 
Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Secretaris kernteam:
Mevr. Janny Voogt
tel. 035-602 10 87
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:

Cantor-Organist:
Mevr. Gonny van der Maten
tel. 031-742 56 28
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.