Concert De Oude Kerk - Utrechtse Studenten Cantorij


Zaterdagavond 22 oktober, 20.15 uur

De Utrechtse Studenten Cantorij is het Universiteitskamerkoor van Utrecht.

Het is een hecht kamerkoor waar enthousiasme en passie gecombineerd worden met ambitie en kwaliteit. Het repertoire van het koor is kleurrijk en omvat muziek in verschillende stijlen uit bijna alle periodes, van renaissance en barok tot twintigste-eeuws en pas geschreven. Een dergelijk gevarieerd repertoire, gezongen in vele talen, vraagt om technisch kunnen en muzikaal talent. Deze kwaliteiten zijn met de jaren verder ontwikkeld onder leiding van dirigenten als Jaap Hillen, Harold Lenselink, Dirkjan Horringa, Beni Csillag en, sinds juni 2009, Fokko Oldenhuis.
"Die Nacht ist kommen" is de titel van het programma dat 22 oktober ten gehore wordt gebracht. Een prachtig afwisselend en romantisch programma met werken van o.a. Mendelssohn, Brahms´ "Fünf Gesänge opus 104", Poulenc en van Reger "Die Nacht ist kommen" en het ontroerende "Der Mensch lebt und bestehet nur eine kleine Zeit".
De entree bedraagt € 12,50/€ 10,00.

terug

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Coördinator:
Mevr. Iemkje Doesburg
tel. 035-602 21 47
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.