Concert De Oude Kerk - THE GENTS IN CONCERT!


Zaterdagavond 17 november 2012, 20.15 uur

Op zaterdagavond 17 november om 20.15u geeft Vocaal Ensemble "The Gents" een concert in de Oude Kerk te Soest. Het programma is boeiend en gevarieerd met werken van onder meer Schubert (Die Nacht, Sehsucht), Strauss, Poulenc (Quatre petites Prières), Röntgen en Lennon McCartney.
Vocaal Ensemble The Gents is een voor Nederland uniek gezelschap dat zich in korte tijd een vooraanstaande plaats heeft verworven binnen de internationale muziekwereld.


De basis van The Gents werd gelegd binnen het Roder Jongenskoor. Dirigent Peter Dijkstra bracht de groep in 1999 bij elkaar en was artistiek leider / dirigent tot 2007. Sindsdien is hij nog betrokken als vaste gastdirigent. Vanaf augustus 2008 staan The Gents onder leiding van dirigent Béni Csillag.
De groep jonge zangers wordt alom geroemd vanwege de bijzondere klank, de grote mate van flexibiliteit en de weergaloze interpretatie van het zeer uiteenlopende vocale repertoire. De concerten van The Gents zijn steevast een buitengewone belevenis. De optredens kunnen dan ook rekenen op een enthousiast publiek en lovende kritieken in de pers.
Ook internationaal worden de unieke kwaliteiten van The Gents gewaardeerd: Zo traden The Gents op in Japan, Canada, Italië, Duitsland, Zweden, België, Engeland en Spanje. Het beroemde Engelse cd-magazine The Grammophone wist The Gents zo mooi te karakteriseren met de woorden: "almost too mouthwateringly delicious".
Wij hopen u te ontmoeten bij dit bijzonder concert!

Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via info@oudekerksoest.nl a €15,00.

terug

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Coördinator:
Mevr. Iemkje Doesburg
tel. 035-602 21 47
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.